Etusivu
  Jäsenlehti
  tapahtumat ja retket
  Liity jäseneksi
  Yhteystiedot
  LinkitKesän 2017 toimintaa

Metsät kuntoon Marketissa tapahtumassa Limingantullin Prismassa 6.5 käpyarviolapun palautti noin sata henkilöä ja kiinnostuneita oli kymmenkunta. Käpyjä sankossa oli 548 kpl ja lähimmäksi osui Juhani Pääkkö.

MetsäGroup järjesti iltaretken 6.6 Liminkaan Hirvinevalle. Aiheena oli turvemaiden kesäkorjuu. Retkelle osallistui 15 jäsentä ja isäntinä toimivat Nina Markus ja Ville Keskinen. Kaikki koivurangat oli pantu poikittain moton uralle ja hyvin oli koneet pysyneet pinnalla. Koneissa oli leveät telat ja ajokoneessa ylimääräinen akseli. Meille kerrottiin kesäkorjuukelpoisuuden kriteereistä, mihin kuului myös puumäärä. Kiitokset tarjoilusta, kuljetuksesta ja esittelystä.

Yhdistyksemme teki jäsenemme Veikko Heiskarin hakkuutyömaalle retken Limingan Hirvinevalle Vittikon metsätien varteen 26.8 päiväretken. Meitä oli noin 20 ja isäntinä toimivat Pertti Moilanen ja Juhani Hintsala esitellen tukin apteerausta. Pietilän Timo järjesti myös arvioimiskilpailun puun kuuutiomäärästä, mikä mitattiin motolla. Lähimmäksi arvioi Heikon Jukka yli 800 litraisen rungon. Keskustelussa tuli esiin kuinka tärkeä jäsentemme huolehtia metsäteiden kunnosta ja kemera rahoituksesta. Kiitokset tarjoilusta ja esittelystä.

Storan Enson metsäpäivillä 12.8 palautti osastollamme käpyarviolapun 270 henkilöä, joista metsänomistajia oli 100 ja 15 oli kiinnostunut toiminnastamme. Käpyjä oli sankossa 444 ja lähimmäksi osui Liisa Rehu Kuivasjärventieltä.

Metsäkeskuksen Starttipäivällä 9.9.2017 Lasaretissa yhdistystä esiteltiin 15 metsänomistajalle.


Retki Veikko Heiskarin hakkuutyömaalle tutustumaan tukin apteerauksen saloihin